om minothi

o

Med 15 års erfaring fra restauranter på Aker Brygge i Oslo, har Atle Minothi opparbeidet seg bred kunnskap innen restaurantfaget. I 2007 ble han uteksaminert som vinkelner fra gastronomisk institutt, og har de siste ti årene hatt flere lederstillinger i en av Oslos største restaurantgrupperinger, Mat&Drikke AS.

 

Siden 2012 har Atle Minothi jobbet som driftsdirektør for gruppen og vant utmerkelsen ”årets unge leder i reisebransjen” HSMAI høsten 2013.

 

Atle Minothi har i siden oppstarten i 2011 jobbet med Oslo Vinfestival og Oslo Ølfestival og jobber i dag som prosjektleder sammen med Torleif Høivik.

 

Atle Minothi er en ambisiøs gründer og daglig leder i MINOTHI AS. Han har spesialisert seg innen prosjektledelse innen event og kursing av ledere og medarbeidere i restaurantbransjen.

 

Atle holder også vin- og øl-smakekurs for dine venner og kolleger eller sørger for hele gjennomføringen av ditt arrangement.

 

Velkommen til MINOTHIS verden!

 

 

 

"Atle er kjent som en dyktig kunnskapsformidler som evner å gjøre vanskelige temaer tilgjengelige for alle."

 

invester i medarbeiderne dine

i

Vi vet at kunnskap er makt, men visste du at gjennom å investere i medarbeiderne dine viser forskning at du oppnår:

 

- Høyere organisatorisk effektivitet, det vil si høyere produktivitet og kvalitet og ikke minst bedre serviceopplevelse som igjen gir bedre økonomiske resultater.

 

- Mer lojale og engasjerte medarbeidere,  færre konflikter mellom ansatte og ledelsen og mindre bruk av tid og penger på kontroll.

 

- Lavere grad av turnover og turnoverintensjon (tankene om å slutte). Nyansettelser og opplæring er svært dyrt.

 

- Økt kundeservice og mersalg som igjen bidrar til at kundene kommer igjen og blir de beste ambassadørene for ditt serveringssted.

 

Send dine medarbeidere på kurs -  det lønner seg på kort og lang sikt!

 

 

 

Se kurs

MINOTHIS VINKURS

 

VIN, HELT ENKELT

Er et introduksjonskurs og passer for deg som ønsker å ta interessen og kunnskapen din rundt vin et steg videre. Har du preferanser om spesielle druer eller produksjonsland for vin, kan vi også skreddersy et kurs.

 

VIN, HELT ENKELT passer godt enten du er en privatperson eller firma hvor dere ønsker en hyggelig sosial aktivitet med fokus på læring og hygge. Grunnpakken inkluderer smaking av 6 viner og varer ca 90 minutter.

 

 

MINOTHIS ØLKURS

 

Atle Minothi har jobbet med å tilpasse god mat og øl i riktig kombinasjon siden 2005 og har bred kunnskap på området. Kurset gir deg en innføring i historie, produksjon, øltyper og inkluderer smaking av 6 forskjellige typer øl. Kurset varer ca 90 minutter. Vi kan også skreddersy kurs etter ønske. Ta kontakt, så finner vi et opplegg som passer din bedrift eller ditt arrangement.

Bestill kurs her

Se bilder fra kurs her

Bestill kurs her

v

vin og ølkurs

prosjektledelse

Det er mye som skal klaffe før et arrangement blir en suksess. Atle er en av Oslos beste innen prosjektledelse av store eller små arrangementer og sørger for at ditt event blir vellykket.

 

Vi sørger for solid planlegging og gjennomføring som sikrer din trygghet som oppdragsgiver.

 

Ta kontakt for et skreddersydd og profesjonelt tilbud.

 

 

 

Be om tilbud

p

Se referanser

Samarbeidspartnere:

Design av: Thea Kathrin Hveem Nygaard // Art Director